icon_palvelut_white

Kursseja ja koulutuksia

Kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Hellämielen Tila tarjoaa erilaisia kursseja ja koulutuksia.

Alta löydät muutamia erilaisia vaihtoehtoja – ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Kasviproteiinikurssit

Lähivuosina markkinoille on tullut valtaisa määrä erilaisia kasviproteiinituotteita. Koska monen lähipiirissä saattaa olla ainakin yksi henkilö, joka noudattaa lihatonta tai täysin kasviperäistä ruokavaliota, voi päänvaivaa aiheuttaa esimerkiksi juhlatarjoilujen järjestäminen, mikäli kasviproteiinituotteet eivät ole itselle entuudestaan tuttuja. 

Tällä kurssilla opetellaan erilaisten kasviproteiinien valmistusta ja soveltuvuutta niin juhla- kuin arkiruokailunkin järjestämiseksi.  Kurssilla valmistetaan yhdessä pieniä maistiaisannoksia useasta eri kasviproteiinivalmisteesta, jolloin kurssin käynyt saa monipuoliset taidot soveltaa kasviproteiineja osana itselleen tuttua reseptiikkaa.

Kurssi sopii erinomaisesti tyhy-päivään, polttariohjelmaksi tai ystäväporukan hauskaksi kokkailuillaksi. Kurssi voidaan järjestää joko Hellämielen Tilalla, jolloin osa ruoista valmistetaan laavulla, tai kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa (ajantasaiset koronarajoitukset huomioiden).

Luonnon hyvinvointivaikutukset: luennot ja toiminnalliset koulutukset

Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat meille ihmisille kokemuksellisesti tuttuja. Tieteellistä tutkimustietoa kokemusten tueksi kertyy koko ajan lisää ja kiistatta voidaan todeta, että luonto eri muodoissaan vaikuttaa ihmisiin myönteisesti monin eri mekanismein. 

Luonnon hyvinvointivaikutuksia käsittelevissä luennoissa pääset kuulemaan, mitä tällä hetkellä tiede tietää ja kuinka voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi luonnon avulla. Luento sopii mainiosti tyhy-päivän tai muun yhteisön ohjelmaa. 

Luentoon voidaan yhdistää erityisesti sosiaali- ja terveysalalla toimiville sopivat menetelmäkoulutukset, jossa opitaan erilaisia luontoavusteisia harjoitteita. Elämyksellisen koulutuksen jälkeen taidot ovat siirrettävissä osaksi omaa asiakastyötä.