icon_palvelut_white

Palvelut matkailijoille

Palvelut matkailijoille

Majoituspalvelut

Hellän Huone on maatilan ulkorakennuksen päätyyn remontoitu 17m2 soma minikoti. Esteetön biokäymälä on viereisessä ulkorakennuksessa, suihku ja sauna ovat pihapiirissä. Huoneessa on keittiö, jossa on kattavat ruoanvalmistustarvikkeet, ja pihan laavu on niin ikään matkailijoiden käytettävissä.  Monipuolinen kasvipohjainen aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Muut ruokailut voidaan järjestää niin halutessa vaikka kokkikurssin muodossa!

Majoitukseen sisältyvät lakanat, pyyhkeet ja laudesuojat. Ja jotta pakkaaminen olisi mahdollisimman mutkatonta, majoitukseen kuuluu vakioitu kuiva-ainekaappi ruoanvalmistusta varten.

Majoituksen hintaan kuuluu kattava määrä erilaisia omatoimiseen ulkoiluun liittyviä varusteita. Matkailijat voivat lähteä  kanoottiretkelle Niinijokea pitkin, pyöräillä pulahtamaan Pappistenjärvelle tai tehdä vaikkapa päiväpatikoinnin tarjolla olevien varusteiden turvin.

Isommalle seurueelle tai eläinallergikoille majoitusvaihtoehtona on laadukas asuntovaunu, joka voidaan sijoittaa myös kauemmaksi pihapiiristä.

Huoneen perushinta on 99,00€/yö. 

Edullinen omatoimipaketti on 57€/yö, jolloin asiakas hoitaa itse omat liinavaatteet, aamiaisen ja tiskit sekä loppusiivouksen. Ei sisällä tilakierrosta ja eläinaktiviteetteja.

Koko perheen (2 aikuista ja 2 lasta) viikonloppupaketti voi koostua vaikkapa seuraavasti:
* pe-su -majoitus
* lämpimät ruoat (la ja su), lettukahvit laavulla, sunnuntain aamupala
* 2 x 1,5h eläinaktiviteetteja
* vanhemmille Lempeä Luontoon -retki (lastenhoito järjestetty)
* sauna, omatoimista melontaa, pyöräilyä ja retkeilyä.

Esimerkkikokonaisuuden hinta 527€ – ja tässä kattauksessa ei omia tiskejä tarvitse tiskailla, stressata lähtöpäivän aikataulusta tai hoidella loppusiivouksia. Koko aika on lomaa!

Jokainen asiakas halutaan palvella yksilöllisesti ja budjettiin sopivasti. Kerro toiveesi, tarpeesi ja hintahaarukka, ja räätälöin siihen sopivan ehdotelman.

Lempeä Luontoon!

Lempeä Luontoon! on pariskunnille suunnattu luontoretki, joka on jakaantuu omatoimiseen osioon ja ohjattuun toimintaan. Toiminnan tavoitteena on syventää pariskunnan keskinäistä tunneyhteyttä ja vuorovaikutusta erilaisin luonto- ja maatilaympäristössä tehtävin harjoittein. Retkeen sisältyy pientä välipalaa.

Tuote sopii kaikille pariskunnille ikään katsomatta ja on myös mainio lahja tuoreelle tai vuosipäiviään viettävälle hääparille! Pariskunnan lapsille voidaan järjestää retken ajaksi omaa eläinavusteista ohjelmaa reilusti alennetuin hinnoin. 

Kanootin vuokraus

Mikäli haluat lähteä melomaan Niinijoelle kanootilla, voit vuokrata sen käyttöösi meiltä. Kanootti on kolmen hengen avokanootti (“inkkarikanootti”), joka sopii myös kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 10-vuotiaalle lapselle. Hintaan sisältyvät pelastusliivit.

Hinta: 10,00€/h tai 40€/päivä